Kumpen, een vaste waarde in de bouwsector.

Gemotiveerde mensen en niet stenen maken het verschil. Ontdek hier waarom.

Ontdek Kumpen
via onze bedrijfsvideo

meer over Kumpen

Nieuwsgierig naar de troeven die jij kan uitspelen in de bouwsector?

Onze gratis en anonieme carrièreoriëntatietool helpt je ontdekken welke job het best bij jouw competenties past!

Na de test ontvang je via e-mail je persoonlijkheidsprofiel dat je op weg helpt bij de keuze van je job.

Kumpen HR

Ons HR-beleid

HR-beleid is de belangrijkste strategische pijler binnen Kumpen. We starten vanuit een totaalvisie op bouwprojecten, die vooral uit menselijk kapitaal bestaat en waar de klant, leveranciers en Kumpen werknemers enthousiast samenwerken en samen het verschil maken.
 Werknemers krijgen de kans om te excelleren en van elkaar te leren. GOESTING om te werken staat centraal! Omdat ook mensen zuurstof nodig hebben, hanteren we het WE-KAIR principe waar autonomie en verantwoordelijkheid van en voor werknemers, innovatie stimuleert. Hiernaast werken we op de 3 belangrijkste drijfveren van de mens: empathie, passie en creativiteit.

wekair

De kruisbestuiving tussen al onze teams resulteert in een unieke aanpak. Hierdoor maakt ervaring de weg vrij voor vooruitgang. De zes activiteiten van Kumpen mogen dan wel verschillend zijn, de synergie die ze teweegbrengen is meer dan de som van de gehelen. Wij bieden Kumpen medewerkers de mogelijkheid om flexibel om te gaan met hun loopbaan, waardoor wie bij Kumpen zijn ervaring deelt, zijn eigen kennis vermenigvuldigt. Broodnodige kennis die samen met competenties ook het verschil maakt.vacatures

Filter op sector:
renovatietechnieken
Rioolrenovatie arbeiders met passie (Kumpen Renovatietechnieken)
bouw
Calculator Bouwprojecten (Hasselt)
renovatietechnieken
Meewerkend chauffeur C of CE (Kumpen Renovatietechnieken)
bouw
Werfleider Bouwprojecten (Hasselt)
bouw
Werkvoorbereider Bouwprojecten (Hasselt)
hoofdzetel
Stage aanvragen bij Willemen (Hasselt)

stappenplan sollicitatie

mensen

historiek

Over Kumpen

Niet de grootste

Kumpen ambieert niet de grootste te zijn, maar wel de grootste voor zijn klanten en werknemers: als betrouwbare, flexibele en professionele partner met een totaalvisie op bouw.

Bouwprojecten worden alsmaar complexer. De toekomst alsmaar uitdagender. Kumpen streeft ernaar een voedingsbodem te zijn voor ambitieuze talenten die willen uitgroeien tot de absolute top, omdat we enkel op die manier kunnen anticiperen op de als maar complexere bouwprojecten en toekomstuitdagingen. Door rusthuizen te bouwen, werken we aan oplossingen voor senioren. Met de bouw van scholen worden kansen voor jongeren gecreëerd. De aanleg van wegen en fietspaden helpt mee de mobiliteitsknoop te ontwarren en door tunnelling en renovatietechnieken verminderen we overlast voor mens en natuur.

Daarom luidt onze missie ook als volgt:

Samen met u brengt Kumpen competenties én kennis bij elkaar in enthousiaste teams, die op een unieke manier het landschap van morgen vormgeven.

En dit zijn onze waarden:

  • Betrokken
  • Verantwoordelijk
  • Integer
  • Leergierig
  • Transparant

2 locaties

Hasselt
Paalsteenstraat 36
B-3500 Hasselt
T +32 11 30 71 11
F +32 11 23 50 93
Fleurus
Rue Du Rabiseau 3
B-6220 Fleurus
T +32 71 31 73 75
F +32 71 31 68 77